Bejelentés


Club-Win Minden ami engem érdekel vagy lehet, hogy mást is?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
 

Kinőttem ezt az oldalt, további programokért kattints ide !

 

 


 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Anna [ 2022-08-10 10:52 ]

Kedves Simkó úr!

Szorzótábla rögzítéséhez szeretnék segítséget kérni. Számítógépünk nincs, telefonról böngészem ezt az oldalt,és nem találom a programot. Lehet hogy ezért vagy valamit elbénáztam?
Válaszát előre is köszönöm!
Szép napot!
AnnaDr. Asbóth Hedvig [ 2017-10-29 20:59 ]

Köszönöm, megtaláltam :))
Üdv
Asbóth Hedvig
Dr. Asbóth Hedvig [ 2017-10-29 20:50 ]

Szeretném kérni, hogy azt a kis egyszerű számolós játékot küldje meg nekem, amiben a szorzótáblát lehet , kivonást és összeadást lehet gyakorolni. Most nem tudom lehívni, mert azt mondja az oldala, hogy kinőttem már ezt az oldalt.

Köszönöm!
Üdv
Asbóth HedvigBaricz Eva [ 2016-09-14 13:47 ]

A szorzótábla nagyon bevált . Köszönjük szépen .Miklós Tünde [ 2013-04-01 14:21 ]

Kedves Simkó Úr!
Örülök annak,hogy rátaláltam az Ön oldalára.A másodikos fiamnak nagyon tetszik az Ön programja,élvezettel tanulja a szorzótáblát.Az ötödikes lányom is hasznát veszi,pedig ő jó matekos.
Nem hiszem,hogy bárkinek is becsmérelni kellene Önt!
Köszönjük!

További sok sikert,
és minden jót kívánok Önnek és családjának!
Üdv:M.Tünde
erdei agota brigitta [ 2013-02-09 16:06 ]

En azert toltotem le a szorzotablat mert nagyon jo vagyok matekbol
Tóth Kati [ 2012-07-30 11:17 ]

Kedves Simkó Lajos!
Második osztályos fiam részére töltöttem le a szorzótáblás programot. Nagyon hálás vagyok érte!Simkó Lajos [ 2012-07-13 18:19 ]

Kedves Mária Terézia !

- Az a) és b) felvetésésre csak annyit mondanék, hogy soha nem mondtam magamról, hogy programozó vagyok, nekem nem ez és soha nem is ez volt a megélhetési forrásom, ez csak egy hobby. Semmi értelme a saját domainnak, aki akar megtalál itt is. Valójában, semmi közöm a programozáshoz mint ahogy az agysebészethez sem, csak akkor azt nem értem, hogy már 1988-ban és utána is miért is fizetett érte külön a volt munkahelyem.
- A c) pontban említettre pedig azt mondom "Hajrá !", hadd lássuk azokat a programokat amiket az "utókor" készített önzetlenül és ingyen közzétett.

Az oldalon található programok egy-két este alatt készültek a fiam, sógrom, ismerőseim kedvéért szórakozásból és nem anyagai haszonszerzés céljából. Azért lettek közzétéve, mert hátha valakinek tetszik az egyszerűségük, nem kötelező letölteni, használni ! A "komolyabb" programjaim nem publikusak mivel azzal megsérteném a Rendőrségnél tett Titoktartási Nyiltakozatomat.

Még egy megjegyzés vagy kérés: Láthatnánk az Ön referenciáit, ha már így leminősített ?

Mária Terézia [ 2012-07-12 08:25 ]

Tisztelt Simko Ur!

Sajnos a mai vilagban egyre tobben hiszik azt, hogy ertenek a programozashoz. Pedig ez nem igy van.

a) Egy komoly(abb) programozo ad arra, hogy legyen sajat DOMAIN neve es nem ilyen INGYENES honlappal all elo. Ez nem egy nagy osszeg.
b) Onnek annyi koze van a programozashoz, mint nekem az agysebeszethez. Ami nem megy nem kell eroltetni.
c) Az On altal keszitett programokat mar altalanos iskola 7. osztalyaban (szebben es jobban) elkeszitik a tanulok.

Udv: A TelApoBederna Iza [ 2012-05-29 23:48 ]

Kedves Simkó Úr!

Szeretnék beállni a köszönetet mondók táborába.
5 gyermekes anyuka vagyok és éppen a harmadik lányom küzd a szorzótáblával. Illetve csak küzdött, amíg rá nem találtam az Ön progijára.
Azóta csodák csodája szívesen ül le és tanulja a program által a szorzótáblát, látni az örömet az arcán a rengeteg sikerélmény által pedig több, mint boldogság!

Őszinte szívből köszönöm!

Minden jót kívánok Önnek és családjának!

Bederna IzaGréta (lánya) [ 2012-03-04 14:50 ]

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan nézegetik ezt a honlapot, és sok dícséretet olvashatok apámról... Mindig segít, ahol tud, bár ezt már gondolom észrevették.Márkus Tímea [ 2012-02-29 10:20 ]

Kedves Simkó Úr!

Nekem minden nagyon tetszik, várom az összeadás-kivonás 100-ig, szorzás és osztás programot, amit most még csak tesztverzióban látok itt. Pontosan ilyen jellegű feladatokat keresek 2. osztályos kislányom számára. A szorzótábla progit már letöltöttem, amiért hálás köszönetem.

Üdvözlettel: M. TímeaMészáros Róbert(QrobiKA) [ 2012-02-13 21:50 ]

Nagyon szépen köszönöm a programot . Ez minden határomon túl tesz .Én valahogy úgy képzeltem el hogy majd fél év után kész leszek vele . De már kész van!!! KÖSZÖNÖMDani [ 2012-02-11 05:04 ]

köszönjük lojosbácsi a sok játékotDérné Veresegyházy Erika [ 2012-02-06 18:07 ]

Kedves Lajos!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra. Nagy segítség ez a sok program az IKT-s méréseimhez, amiket muszáj megvalósítanunk az iskolában. Köszönöm.Deliné Kati [ 2012-01-15 17:39 ]

Kedves Lajos!
Köszönöm a szorzótáblás játékot, letöltöttem és használjuk is a digitális táblán már két éve. Nagyon klassz, imádják a gyerekek.Dusa Katalin [ 2011-10-07 17:35 ]

Kedves Lajos (bácsi)! :-)

Az én osztályom már nagyon várja az összeadós programot 10 ezres számkörben... Nagy segítség a szorzótáblás is, igen gyakran használom azoknál a gyerekeknél, akiknek nem megy biztonsággal. Rendkívül szívesen ülnek elé... Nekem és a gyerekeknek is megfelel a programozás, és a lényeg, hogy nagy segítség. A mértékváltósra is várunk türelemmel, és ahogy tapasztalom, ezt a programot még több kisgyerek fogja rendszeresen elővenni.
Jó munkát kívánunk, várjuk jelentkezésed...
Tisztelettel: Dusa Katalin mentálhigiénés tanító és a békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola 4. b osztályos tanulóiKovács Eszter [ 2011-09-30 21:57 ]

Kedves Lajos!
Köszönöm a szorzótáblás játékot, letöltöttem és használjuk is a digitális táblán is, meg a laptopon. Nagyon klassz, imádják a harmadikosaim.

Megpróbálom az összeadásost is, tisztelettel: egy tanítónő
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!